Në majë

Provigil (Modafinil)

 
4.83 / 458 Rishikimet e blerësve
458 Shqyrtime
5 Yje:
  
(400)
4 Yje:
  
(46)
3 Yje:
  
(10)
2 Yje:
  
(2)
1 yll:
  
(0)
Shihni të gjitha 458 shqyrtimet
 
Provigil Gjenerike

Ndiheni të përgjumur dhe të paaftë për t'u fokusuar në gjëra të rëndësishme? Apo ndoshta ndjeni një humbje të kujtesës?

Provigil është një nootropik shumë efektiv që është testuar klinikisht dhe rekomandohet për përmirësimin e funksionit kognitiv të trurit. Lufton përgjumjen dhe rrit aktivitetin e trurit. Falë këtij ilaçi do të mendoni më shpejt, do të mbani mend më shumë dhe do të ndiheni më vigjilentë.

 

Provigil Gjenerike 200mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Provigil Gjenerike 200mg 10 pilula L4413 L4203 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 20 pilula L5976 L5691 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 30 + 2 pilula L7852 L7478 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 60 + 4 pilula L12854 L12242 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 90 + 6 pilula L17855 L17006 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 120 + 8 pilula L22855 L21767 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 180 + 10 pilula L32547 L30997 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 270 + 10 pilula L47191 L44944 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 200mg 360 + 20 pilula L62504 L59527 Shtoni në shportë

Provigil Gjenerike 100mg

Artikulli Dozimi Sasia + Bonusi Çmimi Porosit Tani
Provigil Gjenerike 100mg 10 pilula L3850 L3666 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 20 pilula L4850 L4619 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 30 + 2 pilula L6051 L5763 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 60 + 4 pilula L9252 L8811 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 90 + 6 pilula L12452 L11859 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 120 + 8 pilula L15654 L14908 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 180 + 10 pilula L21856 L20815 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 270 + 10 pilula L31755 L30243 Shtoni në shportë
Provigil Gjenerike 100mg 360 + 20 pilula L42287 L40274 Shtoni në shportë

Informacioni i ilaçit

 • Emri i markës: Provigil;
 • Përbërës aktiv: Modafinil;
 • Prodhuesi: Cephalon.

Provigil dhe substanca e tij medicinale Modafinil

Modafinil është përbërësi kryesor aktiv në Provigil. Është një analgjezik/nootropik që është zhvilluar si ilaç për trajtimin e narkolepsisë. Në provat klinike, është zbuluar se marrja e këtij ilaçi rrit nivelet e dopaminës, e cila përmirëson funksionin kognitiv.

FDA miratoi Provigil në vitin 1998. Megjithatë, brenda pak vitesh që doli në treg, filloi të përdoret për qëllime të tjera.

Tani, në rreth 80% të rasteve, Provigil nuk përdoret për rastet klinike të narkolepsisë, por për qëllime të tjera.

Spektri i përdorimeve mjekësore të Provigil:

 1. Përmirësoni kujtesën: ju mund të memoroni sasi të mëdha informacioni më shpejt dhe t'i mësoni përmendësh më lehtë, nëse është e nevojshme;
 2. Përmirësoni përqendrimin: mund të përqendroheni në detyrën tuaj dhe të jeni më efikas;
 3. Shpejtësia e vendimmarrjes: është befasuese, por Modafinil ndikon në efikasitetin dhe shpejtësinë e vendimmarrjes. Këto pilula do t'ju ndihmojnë të arrini rezultate më shpejt.

Por pavarësisht gjithë kësaj, qëllimi kryesor i Provigil është të luftojë përgjumjen. Nëse duhet të jeni sa më energjikë dhe të fokusuar në mënyrë që të mos ndiheni të lodhur, ky është ilaçi që ju nevojitet.

Indikacionet për përdorim

Indikacionet e mundshme për përdorimin e Provigil përfshijnë rastet klinike të mëposhtme:

 • Depresioni (trajtim kompleks);
 • Sëmundja e Alzheimerit;
 • Dëmtimi i kujtesës lidhur me moshën;
 • Sklerozë të shumëfishtë;
 • Çrregullimet e vëmendjes;
 • Gjendja pas anestezisë;
 • Shqetësim i ritmit cirkadian;
 • Hipersomnia.

Në varësi të diagnozës dhe ashpërsisë së patologjisë, mjeku përshkruan një regjim trajtimi. Provigil mund të përdoret vetëm ose në kombinim me ilaçe të tjera, për shembull: antidepresantë, pilula kundër ankthit dhe ilaçe për sëmundjet neurologjike.

Mënyra të mundshme për të blerë Provigil të lirë

Provigil shitett me recetë në shumë zinxhirë të mëdhenj farmacish. Por nuk do ta gjeni në asnjë farmaci më të vogël. Nëse shkoni te një mjek me një diagnozë të përgjumjes, ai me siguri do t'ju shkruajë një recetë dhe do t'ju tregojë se ku ta blini Provigil 100 mg.

Por porositja e ilaçeve në internet është një mënyrë më e shpejtë dhe më fitimprurëse për ta marrë atë. Farmacitë në internet nuk kërkojnë recetë, mund të porosisni një numër të madh tabletash menjëherë dhe më e rëndësishmja, Provigil shitet në internet me një çmim më të ulët.

Mund ta blini Provigil në internet 2-3 herë më lirë se në farmacinë tuaj lokale. Ky është një kursim domethënës nëse blini Provigil për 3-4 muaj.

Regjimet dhe dozat e trajtimit

 • Provigil është në dispozicion në tableta që përmbajnë 100 mg modafinil.
 • Për trajtimin e narkolepsisë mjafton të merret vetëm 1 tabletë në ditë.
 • Për terapi ndihmëse për depresionin ose gjendje të tjera, rekomandohet gjithashtu të merret jo më shumë se 100 mg Provigil në ditë.

Në raste të rralla, pacientët duhet të rrisin dozën në 200 mg në ditë. Në mënyrë tipike, këto raste përfshijnë çrregullime të ritmit cirkadian, përgjumje të tepruar, sëmundje Alzheimer ose dëmtim njohës.

Mjeku juaj duhet të monitorojë rritjen e dozës tuaj ditore.

Ju mund të merrni Provigil 200 mg për një periudhë të shkurtër kohe. Kur arrihet një trend pozitiv gjatë sëmundjes, rekomandohet reduktimi i dozës ditore në 100 mg në ditë.

Rekomandime për përdorim

Ekziston një keqkuptim i përhapur në internet se mund të shtypni dhe nuhasni pilulat. Jo e vërtetë!

Tabletat Provigil duhet t'i merrni në mënyrë orale me shumë ujë. Gëlltitni tabletën. Është më mirë të merret të paktën 30-60 minuta para ngrënies.

Ju duhet të merrni Provigil vetëm një herë në ditë pasi të zgjoheni. Nëse doza është e madhe, ajo mund të ndahet në 2-3 pjesë të barabarta dhe të merret në intervale prej 8 orësh.

Nëse doza juaj ditore është 200 mg dhe merrni 1 tabletë Provigil 100 mg në mëngjes dhe në mbrëmje, mund të keni pagjumësi. Në këtë rast, merrni të gjithë dozën ditore menjëherë, në mëngjes. Kjo lejohet, me kusht që doza juaj ditore të mos kalojë 200 mg.

Doza e humbur

Vini re se ka regjime të caktuara për marrjen e tabletave Provigil. Sipas kësaj skeme, nuk duhet të merrni më shumë se 200 mg në ditë. Nëse humbisni një dozë, mos merrni 2 ose më shumë doza në të njëjtën kohë. Prisni deri në dozën tjetër të planifikuar dhe ndiqni udhëzimet.

Masa paraprake

INFORMACION I RËNDËSISHEM!

Provigil nuk rekomandohet për përdorim me shumë sëmundje:

 1. Dështimi i zemrës;
 2. Dështimi ose cirroza e mëlçisë;
 3. Infarkt më aktual i miokardit ose ndryshimet patologjike në sistemin kardiovaskular;
 4. Dëmtime të rënda organike të trurit;
 5. Fazat aktive të çrregullimeve akute mendore.

Në rast të sëmundjeve të mësipërme, është rreptësisht kundërindikuar marrja e Provigil 100 mg. Nëse keni sëmundje të tjera kronike, si hipertension, aritmi, etj., konsultohuni me mjekun tuaj amë. Ndoshta do t'ju duhet të zgjidhni një regjim trajtimi individual ose ta merrni ilaçin nën mbikëqyrjen e një mjeku.

Përdorimi i Modafinil gjatë shtatzënisë

Ndalohet marrja e Provigil 100 mg gjatë shtatzënisë. Ekziston një rrezik shumë i lartë potencial i zhvillimit të anomalive fetale.

Në këtë rast, rreziku besohet të vazhdojë për 2 muaj pas ndalimit të terapisë. Prandaj, është shumë e rëndësishme që gratë të përdorin metoda të besueshme të kontracepsionit.

Efektet anësore të mundshme

Si çdo ilaç tjetër, Provigil 100 mg ka efektet e veta anësore. Por në krahasim me psikostimuluesit e tjerë, Provigil ka një profil shumë më të mirë sigurie.

Provigil nuk besohet se shkakton varësi dhe mund të përdoret më gjatë se çdo ilaç ekzistues nëse ndiqet regjimi i dozimit. Megjithatë, është e pamundur të parashikohet përgjigja individuale e secilit pacient.

Efektet anësore të përgjithshme:

 • Dhimbje koke;;
 • Të përziera;
 • Pagjumësi;
 • Stomaku i shqetësuar;
 • Goje e thate;
 • Marramendje.

Në raste të rralla, ka rritje të presionit të gjakut ose alergji.
Ënjtje, kruajtje, skuqje është një simptomë mjaft e zakonshme tek pacientët që kanë ndonjë parakusht për alergji. Pra, nëse jeni alergjik, merrni Provigil me shumë kujdes. Në shenjën e parë të alergjisë, merrni një pilulë antihistamine dhe konsultohuni me një mjek sa më shpejt të jetë e mundur.

Modafinil: ndërveprim me barna të tjera

Modafinil mund të ndërveprojë me substancat e mëposhtme:

 • Kontraceptivë hormonalë;
 • Antibiotikët (Erythromycin);
 • Droga opioid;
 • Ketokonazol;
 • Antikonvulsantët;
 • Beta-bllokues;
 • Amfetaminat.

Kjo nuk është një listë e plotë e barnave, sepse në varësi të dozës dhe barnave të përdorura, efekti në trup mund të jetë i paparashikueshëm.

INFORMACION I RENDESISHEM!

Nuk rekomandohet të pini alkool gjatë marrjes së Modafinil. Kjo rrit ngarkesën në sistemin nervor qendror dhe mëlçinë, gjë që mund të shkaktojë efekte anësore serioze. Intervali midis pirjes së alkoolit dhe marrjes së Provigil duhet të jetë së paku 24 orë.

Magazinimi

Ruani në një vend të errët, jashtë mundësive të fëmijëve, në një temperaturë jo më të madhe se 25 ° C.

Provigil është në dispozicion në internet për të gjithë

Ne u ofrojmë klientëve tanë vetëm produkte origjinale nga prodhuesi dhe shërbimin më të mirë në treg. Farmacia është e hapur 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë dhe ju mund të merrni ndihmë të kualifikuar për të blerë Provigil në internet në çdo kohë.

Do të vlerësoni profesionalizmin dhe vëmendjen ndaj detajeve. Ne kemi punuar për reputacionin tonë për shumë vite dhe tani mijëra klientë të kënaqur po flasin për punën tonë.

Bleni Provigil origjinal ose Modafinil gjenerik në internet dhe përdorni vetëm furnizues të besueshëm të barnave.

 

Dëshmi të Përgjithshme Provigil Gjenerike

30 nga 34 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Arrita I
Ndihesha shumë e lodhur, po ashtu më mungonte vullneti dhe përbuzja të flisja me kolegët. Gjithmonë më kanë tallur dhe më kanë detyruar të bëj punë budallaqe. Isha duke i mbushur të gjitha brenda për të paktën 2 vjet, përpara se të kuptoja se gjithçka mund të përfundojë shumë keq. Isha i shqetësuar dhe shpesh i zemëruar me botën dhe nuk mund të flija. Miqtë e mi më detyruan të vizitoja një psikoterapiste dhe ajo më caktoi Provigil. Më qetësoi dhe më në fund arrita të flija dhe të pushoja siç duhet. U habita se sa efekt pozitiv pati tek unë. Nëse jam i pushuar dhe plotësisht i zgjuar gjatë ditës, situata të tilla me kolegët, dhe çfarë jo, thjesht nuk më shqetësojnë.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
42 nga 51 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Lule Haxhi
Unë kam ADHD dhe pagjumësi. Ky është një ilaç i mrekullueshëm.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
29 nga 39 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Venera Hamza
Unë kam marrë Provigil për më shumë se 5 vjet. Përndryshe, do të kisha vështirësi në shkollë dhe më vonë në punë. Fatkeqësisht, sapo të ndaloj marrjen e tij, narkolepsia ime fillon menjëherë.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
38 nga 51 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
4.50/5
nga Драган
Ilaçi ka më pak efekte anësore për mua, përveç tharjes së gojës dhe ndonjëherë kruajtjes. Gjithashtu, oreksi im është shumë më i ulët, është mjaft i ngjashëm me disa stimulues në këtë drejtim. Për më tepër, kjo më ndihmon të ndaloj mendimet e pakontrolluara. Pa të, do të isha plotësisht i padobishëm në çdo gjë që bëj.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
39 nga 48 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Sedat
Në fillim mendova se Provigil do të më ndihmonte të studioja. Por në fakt më ndihmon me gjumin, dhe kjo më ndihmon studimet e mia. Ju uroj fat të gjithëve!
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
42 nga 52 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
4.50/5
nga Burnor Demisovski
Unë kam pasur ADD për pjesën më të madhe të jetës sime, si dhe ankth të rëndë dhe sulme paniku. Kam jetuar në strehimore për të pastrehët dhe duke parë se si të tjerët kanë personalitete shumë të ngjashme, vendosa të kthehem në shtëpi dhe prindërit e mi më ndihmuan të organizoja një vlerësim normal psikiatrik. Nga shumë zgjedhje, ne kemi zgjedhur Provigil. Duket shumë më pak toksike se shumica. Që atëherë kanë kaluar 6 muaj. Jeta ime është kthyer në rrugën e duhur me siguri.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
59 nga 70 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Vishnja65
Unë kam mbajtur gjithmonë një distancë nga çdo ilaç kundër depresionit dhe qetësues, veçanërisht sepse një miku im ka pasur një përvojë të tmerrshme duke qenë i varur dhe në fakt ka zhvilluar probleme shtesë të shëndetit mendor. Por isha jashtëzakonisht e shqetësuar duke kaluar një divorc. Dikush mund të thotë se ishte një çështje jete a vdekjeje dhe e pranoj se Provigil më ka ndihmuar të qëndroj në këmbë.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
60 nga 68 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Taulant _
Provigil më ndihmon me ankthin. Kërkova shumë për një recetë që nuk do të shkaktonte varësi dhe më në fund e gjeta.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
40 nga 48 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Sulejman M.
Fillimisht, më përshkruan Provigil për apnea e gjumit. Pastaj zbulova se më bëri shumë më aktiv gjatë orëve të ditës. Çrregullimi im i gjumit është ulur shumë që atëherë. Tani e përdor Provigil herë pas here nëse ndjej nevojën të jem më i fokusuar. Unë nuk dua të krijoj ndonjë tolerancë për këtë ilaç, ndaj jam shumë i kujdesshëm për të.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
26 nga 33 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Ujkash Brozi
Sa herë që futem në sallën e konferencave, me qilimin e butë dhe me zhurmën e lehtë të fenerëve dhe me zhurmën e qetë të kolegëve të mi, mua me vjen gjumi. Mirë që jam lart në rangje, përndryshe do të kërkoja punë të tjera me gojën e hapur kështu në çdo takim. Le të themi që Provigil është ilaçi im i ditëve me shi.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
49 nga 68 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Emin Bizi
Më kanë përshkruar Provigil për të më ndihmuar me shumë simptoma, por kryesisht çrregullime të gjumit. E marr gjatë ditës për të qëndruar i përqendruar dhe për të mos rënë në gjumë në tavolinën time, por kjo shkakton ndjenja të pakëndshme rreth mishrave të dhëmbëve dhe gjuhës.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
47 nga 66 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Bajram Bizi
Unë kam mendime të vrazhda dhe ndonjëherë shumë ilaçe të tjera më bëjnë të ndihem në depresion. Jam mësuar me ilaqet kundër depresionit. Kalova në Provigil përkohësisht dhe isha i lumtur që ndihesha më mirë pa pasur ndonjë shenjë të dukshme të mjekimit.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
49 nga 68 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Marinela Bajramovic
Përshëndetje! Kam 3-4 vjet që përdor Provigil. Kam mendime ndërhyrëse që më shkaktojnë shumë ankth. Për më tepër, unë kurrë nuk kam pasur ndonjë efekt anësor dhe nuk shkakton asnjë varësi.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
58 nga 71 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Lirim Harxhi
Provigil është një domosdoshmëri për mua gjatë ndërrimeve të natës. Unë punoj si specialist i sigurisë së bazës së të dhënave dhe shpesh mund të më thërrasin në mes të natës dhe duhet të jem vigjilent menjëherë, sa më shumë që të jetë e mundur. Por gjithmonë më prish orarin e gjumit me shumë efekte negative të njëpasnjëshme.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
56 nga 77 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
5.00/5
nga Kreshnik Harxhi
Unë kam përdorur Provigil tani për më shumë se 7 vjet. Duhet të pranoj se nuk ka të njëjtin efekt stimulues tek unë si më parë. Por përfitimet e tij me siguri mbeten, pasi jam bërë shumë më i qetë në përgjithësi
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
45 nga 57 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
4.50/5
nga Elmedina 44
Provigil është shpëtimtari im. Nuk mund të funksionoj ndryshe, për shkak të lodhjes së vazhdueshme.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
29 nga 40 njerëz e konsideruan të dobishme rishikimin e mëposhtëm
 
4.75/5
nga BORI K000
Kam 1.5 vjet që marr Provigil për simptoma të ndryshme, kryesisht të ngjashme me ADD. Ndihem gjithmonë shumë i shqetësuar rreth njerëzve dhe shumë i lodhur pak kohë më pas. Kjo pilulë më jep një efekt stimulues shumë të butë dhe në fakt më qetëson. Falë saj kam edhe një gjumë më të mirë, sepse ndihem më pak në panik.
Jo Po   A ishte i dobishëm ky rishikim për ju?  
Karroca ime

Asnjë artikull në karrocën time
Totali i porosisë:
L 0

Mundësitë e pagesës
Metodat e Transportit